Livet är som en kontorsstol
– det handlar ofta om inställning”

Som förälder, entreprenör och egen företagare sedan 25 år, har jag haft förmånen att möta många olika människotyper. Min roll som företagsledare och projektansvarig har givit mig insikt om hur värdefullt det är med vår inställning till både oss själva och andra. Min erfarenhet av att ha ett barn med adhd, och de utmaningar det medfört, har gjort att jag vuxit som person. Att älta det goda i livet och fokusera på det som fungerar har blivit min devis och hjälpt mig många gånger då jag behövt en kick framåt.

Jag brinner för att entusiasmera, beröra och lyfta andra och är verksam i både Mälardalen och Dalarna, men har hela Sverige som mitt arbetsfält.

För några år sedan fick jag idén till min första inspirationsbok: ”YES!” – med olika livsberättelser om mod, vägval, glädje och drömmar. Strax därefter kom boken ”NU!” – med temat att det aldrig är för sent att göra det du verkligen drömmer om. Det var fantastiskt att få intervjua så många härliga människor, som med glädje delade med sig av sina äventyr och erfarenheter och fyllde böckerna med konkreta exempel på hur du kan hitta din drivkraft och fånga energin i vardagen.

Det finns alltid andra alternativ och nya vägar att välja. Det gäller bara att fånga dem, tro på dem och våga pröva!