Reflektioner kring boken

 

mia-poppe-1 “Att det finns människor som Elisabeth med ett genuint intresse för livsöden gör mig glad. Elisabeth Wahlins skildring av olika livsöden griper mig och får mig att tänka till. Jag tänker på hur livet faktiskt aldrig blir som man tänkt sig. Att jag nog faktiskt ska bli bättre på att inte lägga mig i livet utan låta det hända och bara stå öppen för att åka med. Denna bok berör och ger perspektiv.”
spacer
Mia Poppe, skådespelare
spacer
catherina-ronstens-2- “I mötet med Elisabeth Wahlins ”Yes!” får jag möjlighet att möta en rad olika människor där de berättar om en specifik händelse i deras liv. Det berör någon jag inte känner, några jag aldrig mött och ibland berättas om händelser som jag aldrig ens kommit i närheten av. Ytligt sett skulle det alltså kunna handla om något som inte berör mig, men inget kan vara mer fel. I varje berättelse möter jag kunskap som jag med glädje kan bära med mig i min vardag. De personer jag möter blir genom raderna till mina vänner, några som jag gärna vill ”hänga” med och lära mig mer av. Deras upplevelser bidrar i mitt liv, de ger mig viktiga små och stora pusselbitar som jag kan använda på min väg i livet.
spacer
Tack vare Helena påminns jag på djupet av vikten att verkligen lyssna inåt och leva sina drömmar, jag inspireras av Bodil och Maddes fantastiska vänskap när livet en dag brister för Bodil och jag känner så väl igen mig i Marias vånda att våga stå inför en större grupp människor. Jag åker bergochdalbana tillsammans med Arne och suger i mig vartenda kunskapskorn jag kan få av Johanna, Emil, Pelle, Åsa, Anna och Elisabeth.Läs boken, njut av stunderna och de möten du får. Vi har alla så mycket att ge varandra och här bjuds på spännande och lärorika pusselbitar som du kan ha nytta av – hela livet!”
spacer
Catherina Ronsten, Betydelsefulla Möten 2act, författare
spacer
tommy-braathen-1 “Ingen människa är en ö. Vi bestämmer sällan hur våra yttre förutsättningar i livet ser ut. När vi står inför stora personliga hinder räcker inte alltid kunskap, erfarenhet eller omgivningens stöd för att ta oss vidare. Vi behöver också ha rätt attityd till oss själva för att åstadkomma förändring. Boken består av personliga berättelser om verkliga människor, som vågat tro på sig själva och sin förmåga att säga ”Yes” till förändring. Läs och låt dig inspireras.”
spacer

Tommy Braathen , psykolog, organisationskonsult<- Tillbaka

spacer
spacer

 

Share