Reflektioner kring boken

 

”Det är värdefulla sidor som du nu håller i dina händer. Samlade livserfarenheter från pärm till pärm, för dig att söka styrka i och kanske även tröst. Jag själv värdesätter alltid andra människors lärdomar högt – eftersom de sätter perspektiv på mina egna bekymmer eller funderingar och gör mig starkare. Liksom i sin tidigare bok har Elisabeth Wahlin hittat en bra mix av sanna berättelser direkt ur livet. Tack till de personer som delar med sig av dem till oss läsare!”
 
Åsa Pellas, Journalist
spacer
”I mitt jobb har jag genom åren träffat så många vilsna och olyckliga själar som lever någon annans liv – istället för sitt eget. Människor med drömmar som aldrig blev av.
Den amerikanske psykoterapeuten Ron Luyet sa en gång att ”den första karriären väljer man för sina föräldrars skull – den andra karriären väljer man för sin egen skull.
Det här är en bok om människor som släppt gamla förväntningar från föräldrar och uppväxt och vågat ”hoppa”. Den handlar om människor som vågat tro på sina drömmar och som aktivt valt att leva dem i sin andra karriär.”
 
Mimmi Dahlström, Grupp- och ledarskapskonsult
spacer
tommy-braathen-1 “Med detaljrikedom, noggrannhet och stort hjärta berättar Elisabeth flera inspirerande livsöden. Berättelser med stor känsla av att så länge det finns liv, finns det hopp och att det aldrig är försent att uppfylla sina drömmar. Även om du får jobba för dem och ibland vara extra uthållig.
Det är en bok med hoppfulla berättelser med tydligt budskap; det är NU som gäller.”
 
Torgny Steen, Ledarskapslots
 
<- Tillbaka
spacer
spacer

 

Share